over

over

Als controller bij WEPA Nederland B.V. te Swalmen heb ik de afgelopen 30 jaar diverse functies doorlopen, allen binnen de driehoek Financiën | ICT | Operaties. Mijn kennis en affiniteit voor de maakindustrie doe ik hier op. Als zelfstandig adviseur help ik bedrijven bij het verbeteren, ontwikkelen en implementeren van hun strategie. Door de combinatie van mijn werkzaamheden kan ik een brug slaan tussen ervaring en het vertalen hiervan naar praktische toepassingen voor uw bedrijf.

Kenmerkend voor mij zijn mijn analytisch vermogen, mijn wil om dingen goed te doen en mijn rechttoe rechtaan benadering. Hierdoor kan ik snel doordringen tot de kern van een probleem en dit oplossen.

Mijn belangrijkste motivatie is dat ik ondernemers wil ondersteunen bij het vormgeven en verbeteren van de strategie van hun bedrijf. Waar grote bedrijven dit zelf kunnen of een detacheringsbureau inschakelen, is dit voor kleine bedrijven lastig. Ik wil mijn kennis en ervaring gebruiken om samen met ondernemers te werken aan hun strategie.